Nyheter

Nyheter

MODIFAST LANSERAR NY, GRÖN PRODUKTSERIE

2018-01-23 10.00
Nu lanseras en helt ny serie Modifast-produkter – Modifast Gröna serie! Serien består av näringsmässigt kompletta kostersättningar av typen LCD, Low Calorie Diet, och kan alltså användas under en strikt kur tillsammans med resterande produkter i det breda LCD-sortimentet. Den gröna serien innehåller en större mängd vegetabiliskt protein samt havre vilket ger måltiderna ett högre fiberinnehåll. Produkterna innehåller endast naturliga aromer och är fria från artificiella sötningsmedel och färgämnen.
Läs mer…

NYHET: MEDMADE BARIATRIC SURGERY SUPPLEMENTS

2017-10-15 10.00
MedMade BSS är en ny multivitamin- och mineraltablett för personer som genomgått en överviktsoperation, utvecklat av Impolin AB. Produkten klassas som FSMP, d.v.s. Livsmedel för speciella medicinska ändamål, och följer de nya nordiska riktlinjerna för patienter som genomgått t.ex. Gastric bypass och sleeve gastrectomy. Produkten kommer i form av en extremt snabblöslig tablett. MedMade kan på egen hand ersätta ett flertal olika preparat som annars brukar förskrivas var för sig. Tabletterna kan sväljas hela eller lösas upp i vätska.
Läs mer…

NYTT DISTRIBUTIONSUPPDRAG – CLEANMARINE

2017-05-15 13.00
Cleanmarine är ett Irländskt varumärke, med ett brett sortiment av kosttillskott baserade på omega-3 från krillolja. Utöver de hälsofördelar som omega-3 bidrar med, har produkterna också optimerats för olika specifika ändamål genom att noga utvalda ingredienser tillsats. I Sverige lanseras nu produkter som erbjuder en naturlig, unik och bred symptomlindring för de kvinnor som lider av PMS- respektive klimakteriebesvär.
Läs mer…

NYA REKLAMKONCEPT FÖR MODIFAST

2017-04-24 09.00
Nu lanseras en ny internationell reklamfilm för Modifast i Sverige. Temat är att Modifast kan hjälpa dig att nå din idealvikt – och de där små segrarna som följer med som bonus. Kanske handlar det om att återigen komma i favoritklänningen, eller att fullt ut kunna delta i barnens lekar när andan faller på.
Läs mer…

MODIFAST LANSERAR HET SOPPA MED CURRY OCH NUDLAR

2017-03-25 08.00
Nu har vi återigen glädjen att få presentera en riktigt god nyhet! Denna gång i form av en extra smakrik soppa, med mättande nudlar och smak av curry och koriander. Hetta, god smak och matiga måltider är ju något som många önskar även under perioder med begränsat kaloriintag. Beställs snabbt och enkelt via www.modifast.se
Läs mer…

MODIFAST LANSERAR NY MATIG SVAMPSOPPA

2016-10-15 10.00
Vad passar väl bättre under kalla höstdagar än en god svampsoppa? Nu kan även den som vill kontrollera eller minska sin vikt äta svampsoppa utan dåligt samvete – men med garanterat näringsintag. Modifast lanserar ny kostersättning, i form av Modifast LCD Svampsoppa. Beställs snabbt och enkelt via www.modifast.se
Läs mer…

MODIFAST LANSERAR GRÖT OCH DRYCK MED TRANBÄR-SVARTVINBÄR

2016-01-25 14.00
Modifast har redan ett väldigt brett smaksortiment av kostersättningar, men välkomnar nu ytterligare två smaker till familjen. Nu finns en riktigt matig havregröt med vaniljsmak, som kan ätas både kall och varm efter tycke och smak, samt en god bärdryck med syrliga bitar av tranbär. Båda beställs snabbt och enkelt via www.modifast.se
Läs mer…

BLI EN VINNARE TILLSAMMANS MED MODIFAST LCD – NY TV-REKLAM

2015-04-25 13.00
Lagom till högsäsongen inför sommaren sjösätts en ny reklamfilm på TV och online för Modifast. Temat är att man med Modifast kan nå sitt viktmål och bli en vinnare. Reklamfilmen är en internationell produktion och den visas i ett flertal olika länder.

MODIFAST LCD – NU SOM PASTARÄTTER

2015-04-01 10.00
Nu kompletteras Modifasts sortiment av kostersättningar med ett helt nytt och unikt produktformat, nämligen två pastarätter med smak av Svamp respektive Grönsaker! Pastorna kan ersätta enstaka måltider eller ingå i strikt diet med Modifast LCD (Low Calorie diet), när all vanlig mat ersätts.
Läs mer…

MODIFAST LANSERAR NYA GODA BARS

2015-01-07 15.32
Både smak och variation är naturligtvis viktigt även när man vill gå ner i vikt och Modifast har ett brett sortiment av riktigt goda kost- och måltidsersättningar. Nu är det dags att utöka produktfamiljen med två nya måltidsersättningar i form av bars.
Läs mer…

ABSOLUT TORR I NY DESIGN

2014-09-02 15.32
Absolut Torr i ny outfit – lagom till modehösten. Äntligen är höstmodet här med värmande stickade koftor, nya boots och snygga kavajer. Lagom till modehösten får även Absolut Torr en ny outfit i form av en ny förpackning. – Den nya designen är mer samtida och mer exklusiv. Den knyter ihop produkten med budskapet och kommunicerar funktion….
Läs mer…

NY HEMSIDA FÖR MODIFAST

2014-08-22 14.00
Modifasts hemsida www.modifast.se har nu relanserats i ny fräsch och responsiv design. Precis som tidigare innehåller sidan inte bara en e-handelsbutik för Modifasts kompletta sortiment utan också mängder av information för såväl konsumenter som vårdpersonal. Vår förhoppning är att den nya designen och menystrukturen ska göra sidan mer lättöverskådlig och lättnavigerad, så att användaren snabbare och enklare hittar det han…
Läs mer…

NYA SMAKER AV MODIFAST LCD

2013-11-01 13.00
Fyllig jordgubbsmousse och ärtig soppaNu utökas det redan breda sortimentet av Modifast LCD kostersättningar med ytterligare två goda smaker, en mousse och en soppa.Som uppföljare till de populära puddingarna med choklad- respektive vaniljsmak lanseras nu en…
Läs mer…

Kommentarer inaktiverade.