Absolut Torr

Absolut Torr

ABSOLUT TORR – ANTIPERSPIRANT
Absolut Torr är en etablerad produkt som funnits på svenska apotek sedan 1980-talet. Impolin AB tog över produkten från MSD 1 januari 2011 och har sedan dess uppdaterat produktens förpackningsdesign. Från och med sommaren 2012 finns Absolut Torr också som wipes (våtservett).

ABSOLUT TORR – SÄKER OCH EFFEKTIV I UPP TILL 7 DAGAR
Absolut Torr är en extra effektiv antiperspirant som motverkar svett och dålig lukt i upp till 7 dagar. Den är effektiv mot alla typer av svettningar, t ex armsvett, handsvett och fotsvett. Absolut Torr rekommenderas av vården vid besvär med överdriven svettning sk hyperhidros.

Efter att i årtionden ha hjälpt svenska konsumenter att känna sig fräscha så har nu produkten själv fått en uppfräschning i form av en uppdaterad design.

För mer information, se gärna Absolut Torrs hemsida eller besök oss på Facebook.

ABSOLUT TORR – DISTRIBUTION
Absolut Torr säljs för närvarande via apotek i Sverige och Finland. Absolut Torr marknadsförs främst mot unga konsumenter via TV, webb och sociala medier. Intresset är stort för produkten och potentialen att utöka distributionen till fler marknader är stor.

Är Ni intresserade av att distribuera Absolut Torr? Kontakta oss gärna på följande adress för vidare diskussion: contact@impolin.com.

Kommentarer inaktiverade.